lørdag 16. mars 2013

Enkel hverdagstorsk.

Jeg har en kjæreste som mener at torsk skal kokes og that`s it.
Selv er jeg ikke noe glad i kokt fisk, og foretrekker ovnsbakt eller stekt, og etter å ha vært "snill" pike en stund ville jeg ha "silje spesial" her om dagen.

Dette falt i smak og er noe vi fint kan ha igjen ifølge mannen.

Til to trenger du:
Torskefileter (vi brukte gormet fra findus).
Gulrot, purre, løk, blomkål, brokkoli eller det du måtte ønske av grønnsaker.
Salt, pepper, fiskekrydder.
Smør.
Poteter.
Sølvpapir.

Legg grønnsakene på midten av sølvpapiret og legg fisken på toppen.
Krydre med salt, pepper og fiskekrydder og legg en liten dasj smør over før du pakker det hele godt inn.
Sett ovnen på 175 gr og sett inn pakkene når ovnen er varm og la stå i 25 minutter.
Mens fisken står i ovnen koker du poteter og lager eventuelt saus, vi hadde sandefjorsmør (fra pose).
Noen syns det er godt med sprøstekt bacon til men dette er valgfritt.


NAM :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ha en flott dag :)