Du trenger:
- 1/2 rød chilli finhakket.
- 1/2 gul løk finhakket.
- 1. hvitløksfedd finhakket.
- Litt rød paprika finhakket.
- 2 gulrøtter grovt raspet.
- 1 eple grovt raspet.
- 2 ts carry
- 2 ts rød carry pasta.
- 1/2 dl matfløte.
- 2 hønsebuljong.
- 1 liter vann.
- Svinekjøtt eller kyllingkjøtt (1 kotelett eller en kyllingfilet kuttet i små terninger)
- (egentlig burde jeg hatt ingefær i også, men det hadde de ikke på butikken i dag.)
Slik gjør du:
Finhakk løk, hvitløk, paprika og chilli.
Rasp gulrot og eple.
Rasp gulrot og eple.
Stek løk/hvitløk/paprika og chilli i en panne med litt smør/olje til løken er myk.
Ha så raspet gulrot og eple i pannen sammen med carry og carry pasten.
Legg grønnsakene i en gryte sammen med 1 liter vann og 2 hønsebuljong terninger og kok opp.
La småputre i 5-6 minutter mens du steker kjøttet.
La småputre i 5-6 minutter mens du steker kjøttet.
Ha så kjøttet oppi gryten og smak til med matfløte for å runde av smaken litt..
Kok opp og nyt.
Hvis du vil ha litt tykkere konsistens på suppen kan du blande vann og litt maisena sammen før du tilsetter dette i suppen..
Dette er i mine øyne en suppe med mye smak, den varmer godt i en kald vinterkropp..
Server og nyyyyt..
Veldig godt med frisk koriander dryss på toppen og hjemmelaget brød ved siden av..
Kok opp og nyt.
Hvis du vil ha litt tykkere konsistens på suppen kan du blande vann og litt maisena sammen før du tilsetter dette i suppen..
Dette er i mine øyne en suppe med mye smak, den varmer godt i en kald vinterkropp..
Server og nyyyyt..
Veldig godt med frisk koriander dryss på toppen og hjemmelaget brød ved siden av..
Denne supper kommer hvertfall vi til å lage flere ganger, den var passe sterk for meg som ikke er vant med sterk mat, og Samboeren min tilsatte bare litt ekstra carry past i sin..
Ikke er den alt for usunn heller ;)
Ikke er den alt for usunn heller ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Ha en flott dag :)