mandag 8. april 2013

Salat som middag, oppskrift!

Salat som middag?
Kaninfor tenker noen, kjedelig tenker andre, lite mettende tenker kanskje du, men fy søren så godt sier jeg!

Dette hadde vi i dag, og jeg må ærlig innrømme at det er den beste salaten jeg har smakt på lenge, også er den så utrolig enkel.
Til en stor bolle som metter 3 voksende trenger du.


  • 1 paprika.
  • 1/2 agurk.
  • 1 boks mais.
  • 1 boks ananas.
  • Litt purre (alt etter smak, vi hadde ca 3 SS av det hvite på purren igjen i kjøleskapet).
  • Sukkererter, alt etter hvor mye dere liker.
  • Kylling (vi hadde rester etter juicy chiken, grillet kotelett og litt grillet biff i kjøleskapet som vi brukte.
  • 1 porsjon ris, 1 dl ris, 1,5 dl vann.
  • 1/2 isbergsalat.
Kutt alle grønnsakene i ønsket str.
Kok opp risen.
Kutt kjøttet i ønsket biter og stek dette godt (jeg liker når det er litt "sprøstekt".
Bland lunken ris og kjøtt i salaten og server!

Enkelt, godt og mettende.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ha en flott dag :)